4-weken wandelplan

4-weken wandelplan

Meer bewegen? Wandelen.

Als je vindt dat je meer moet bewegen of als iemand je heeft geadviseerd meer te bewegen is wandelen misschien iets voor jou. Deze cursus is een kennismaking.

Doel van de cursus is je bewust te maken van de mogelijkheden die je dagelijks hebt om meer te bewegen en daarnaast drie keer per week een wandeling in je dagritme te laten opnemen.

4-weken wandelplan
wandelen beginners

Wat leer je in deze training?

In deze cursus leer je vier weken lang wandelen in je dagschema op te nemen, je krijgt tips over hoe je tijd vrij maakt, we laten je zien welke keuzes je kunt maken en helpen je meer te bewegen.

In je dagelijkse leven zijn er al veel mogelijkheden om meer te gaan bewegen, je moet er alleen aan denken of je moet er attent op gemaakt worden.

Hoeveel tijd per week?

We hopen dat onze tips en adviezen je aan het denken zetten, daar ben je dan best wel eens mee bezig.
We hopen dat je dikwijls aan ons en aan bewegen denkt.

Wandelen ga je drie keer in de week doen, in het begin twintig minuten per keer, per week loopt dat verder op.

Wat krijg je van ons?

Vanaf het moment dat je inschrijft verschijnt iedere week, vier weken lang een nieuwe les met daarin informatie en tips om meer te gaan bewegen.

Je mag meedoen in onze wandelcommunity.
Daar vind je steun bij andere beginnende wandelaars, kun je onderling informatie uitwisselen en je kunt er zelfs een wandelmaatje zoeken.

Iedere week krijg je achtergrond informatie over bewegen en wandelen, iedere week krijg je een nieuw wandelschema om je trainingen iedere week zinvol en plezierig te laten zijn.

Deelnemers van Wandelcentrum Drunense Duinen of The Walking Companions krijgen ledenkorting op bepaalde trainingen als ze zijn ingelogd.

Kosten 4-weken wandelplan € 7,00