TWCs maandplan september 2020

September 2020, introductie

Kroonjaren ten tijde van corona.

In dit najaar komen een aantal kroonjaren bij elkaar.
Ook houdt de corona-tijd nog aan, dat ga ik combineren.

Omdat op een normale manier “feesten” nu niet kan en omdat ik een aantal wandelactiviteiten heb moeten laten vervallen, ga ik ook mijn programma aan wandelingen aanpassen en voor een groter deel online uitbrengen.

Op 6 oktober vieren we het feit dat Wandelcentrum Drunense Duinen vijftien jaar bestaat. Als feestvervanger lanceer ik het Actief Magazine.
Dat wordt een uitgebreid blog over wandelen, gezondheid en pelgrimeren.

Die drie onderwerpen spreken mij erg aan en daar wil ik inspiratie en informatie over delen met iedereen die daar belangstelling voor heeft.
Bij deze onderwerpen zullen gast- bloggers ook hun kennis en toewijding delen.

Gratis toegankelijk.

Vijftien jaar Wandelcentrum Drunense Duinen
vijtien jaar Wandelcentrum Drunense Duinen

Meedoen met The Walking Companions

Meteen na het uitbreken van corona en de beperkingen die ontstonden ben ik begonnen met dit project.

Daar was veel belangstelling voor, maar de community, groepen en forums, die ik tegelijkertijd heb opgezet kregen weinig respons. Daarom ben ik in de zomer even gestopt om na te denken hoe dat verder aan te pakken.

Ik heb besloten dat programma door te zetten met als speerpunten wandelen, gezondheid en pelgrimeren.

Maandelijks verschijnen onderwerpen over deze punten, ik weet dat veel mensen daarin interesse hebben.

We moeten samen uitvinden hoe daarvoor een goede communicatie kan worden opgezet. Schrijven zonder respons te krijgen, werkt niet. Dat is niet erg inspirerend.

Doe ook gratis mee, klik hier om naar project te gaan.

Bij feest hoort een cadeau

Een cadeau voor de feestgangers en een cadeau voor de jubilaris.

Actief magazine blijft gratis, Meedoen met TWCs wordt ook gratis voor deelnemers van Wandelcentrum Drunense Duinen en alle andere belangstellenden kunnen zich gratis inschrijven voor een periode tot 31 december 2020. Gratis inschrijven kan hier.

Ook voor wandelaars die een beetje verder van ons af staan hebben we een cadeau. Iedereen die dat wil en zijn beginsituatie en wandeldoel opgeeft krijgt een Persoonlijk Trainingsplan. Jouw gegevens opgeven en het plan aanvragen kan hier.

Ik hoop het maandelijkse programma zo aan te kunnen bieden dat veel mensen er belangstelling voor hebben en er plezier aan beleven.

Cadeautip

Het is gebruikelijk de goede wil van de feestgangers een beetje te sturen en te zorgen dat de jubilaris een cadeau krijgt waar hij blij mee is.

Dat ga ik dus onbeschaamd doen.

Ik vraag wandelaars en allen die ik ontmoet heb de laatste vijftien jaar in de wandelwereld rondom ons wandelcentrum een goede herinnering te delen uit de laatste vijftien jaar.

Waar denk je met plezier aan terug? Wat zul je niet gemakkelijk vergeten?
Voor iedereen zal dat anders zijn en daarom heel interessant te horen.

Je kunt de herinneringen rechtstreeks plaatsen in het forum of ze per mail aan me opsturen, dan zal ik ze een mooi plaatsje geven.

Community

Tot voor kort waren sociale media ongekend popuair, maar steeds meer worden Facebook en Instagram “bevuild” door advertenties en komen persoonlijke boodschappen nauwelijks door.

Facebook bepaald wie de boodschappen ziet, dat zijn niet al je vrienden, en past op onduidelijke wijze censuur toe.

Steeds meer mensen gebruiken deze media niet meer, terwijl ze erg handig zijn om persoonlijke boodschappen te plaatsen.

Daarom is op de site van Wandelcentrum Drunense Duinen de mogelijkheid gemaakt om in groepen en forums je mening te geven, je ervaringen te delen en je plannen kenbaar te maken. Mensen met vergelijkbare wensen kunnen zo samen optrekken, ook als ze wat verder uit elkaar wonen. Zonder advertenties.

Vijtien jaar Wandelcentrum Drunense Duinen