12-weken wandelplan beginners

Frans Bergmans · 12 februari 2020
12 weken wandelplan

12-weken wandelplan beginners

Plan om met veel plezier te wandelen

Je wilt meer gaan bewegen en hebt eens rondgekeken wat je zou kunnen doen.
Fijn dat je hebt gekozen voor wandelen.
Ik hoop dat je wandelen hebt gekozen omdat je dat leuk vindt of minstens wilt ontdekken of je wandelen en buiten zijn leuk vindt.
Dat is belangrijk, want het is veel gemakkelijker een nieuwe gewoonte aan te leren als je iets leuk vind, als je verwacht er plezier aan te zullen beleven.
Dat je nog opkijkt tegen het beginnen en opbouwen is geen probleem,door deze training te volgen wordt je geholpen daar verder mee te komen.

Natuurlijk, de achterliggende gedachte mag zijn dat je gaat bewegen omdat het gezond is, of omdat je ontspanning zoekt of dat je meer balans tussen eten en bewegen wilt, maar als je fietsen of zwemmen leuker vindt dan wandelen, moet je vooral niet gaan wandelen.

Er is een hoop plezier te beleven aan wandelen hoor. Bekijk de foto’s maar eens op deze site of mijn andere wandelsites.
Bedenk maar eens welke mooie gebieden je kunt bezoeken op een heel actieve manier.
Bedenk maar eens hoe je heerlijk in het groen kunt ontspannen door een avontuurlijke wandeling te maken, alleen of met een maatje, in de natuur.
Bedenk maar eens welke prestatietochten er zijn of waar je op vakantie heen kunt om te wandelen.
Dan laat ik nog buiten beschouwing welk voordeel wandelen mentaal brengt, of hoeveel pret je kunt beleven met een wandelmaatje.

Kortom: als je deze training volgt leer je het plezier van wandelen ontdekken.

Over Instructor

Niet Ingeschreven

Cursus Omvat

  • 12 Lessen
  • 19 Onderwerpen