Dag 8, 17/124/583

Written By wandelcentrum

On 20 mei 2016
"

Read more

Door de Rioja

Deze dagen wandelen we door de Rioja. Zeer goed onderhouden wijnvelden en een prachtig glooiend landschap.

Het landschap is vanaf het begin prachtig met veel mooi donkerrode klaprozen, hier en daar met blauwe korenbloemen en witte margrieten. Een mengeling die ik sinds de grootschalige ruilverkavelingen rondom mijn geboortedorp niet meer gezien heb.

Het landschap is prachtig, de pelgrims, de wandelaars, zijn heel aardig en voorkomend. We hebben al leuke ontmoetingen gehad.

We hebben onze slaapplaatsen voor vanavond gereserveerd.

Dat heeft het voordeel dat je niet op het laatste moment, als je al moe en dorstig bent, nog een eind moet lopen om een bed te vinden.

Ik weet het, de Camino lopen is leren loslaten, maar mag het met mate?

We moeten nog aan veel wennen, met name de onbeschaamdheid waarmee in sommige albergue iedere vierkante meter wordt uitgebaat, ongeacht het feit of dat de gezondheid of veiligheid van de gasten in gevaar brengt.

Kijk maar hoe we sliepen in Los Arcos.

Circus Bergmans-van Liempt is neergestreken onder de hanenbalken van Albergue de La Fuente Casa de Austria.

Effe kruipen dan kan je op je luchtbedje klimmen.

 

2 Reacties

 1. Els dankers

  TEST

  Antwoord
 2. Els dankers

  Hallo lieve Corry en Frans

  Al diverse keren heb ik geprobeerd een reaktie te plaatsen, maar het lukt steeds niet. Tot nu toe hebbn jullie goed doorgezet . En een beetje luxe op “je ouwe dag “kan toch immers geen kwaad . Geniet vooral samen lekker . Wat beterft je been Corry , ik hoop dat je met rusten weer verder kunt . Jouw “goeie herder “zal wel zorg dragen voor jou. En anders even langs de arts. Dat heeft een vriendin van mij ook gedaan en ze hebben de Carmina helemaal uitgelopen . Gr j Jos en sterkte en blijven lachen ! Liefs Els

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *