De Omloop

een project van
Wandelcentrum Drunense Duinen

Frans Bergmans

Wandelgids

Ruim honderd kilometer wandelplezier langs vier Mariakapellen en door de mooiste natuurgebieden in Midden-Brabant.

Trainingsproject

Met de rugzak meerdaagse wandelingen maken en genieten van de vrijheid onderweg. Met goede voorbereiding en alles wat nodig is.

Elshout

Wonderbare Moeder

Tilburg

Hasseltse kapel

Spoordonk

Kapel H. Eik

Den Bosch

Mariakapel St. Jan

Wandelgids

Ruim honderd kilometer wandelplezier langs vier Mariakapellen en de mooiste natuurgebieden in Midden-Brabant. Deze gids is de neerslag van de ervaring opgedaan door enkele deelnemers en de trainer van Wandelcentrum Drunense Duinen bij het lopen van deze route.
Voorlopig online te bezoeken, binnenkort ook als e-book in pdf-formaat.

Trainingsproject

Met de rugzak meerdaagse wandelingen maken en genieten van de vrijheid onderweg. Hiken, rugzakwandelen, pelgrimeren; noem het zo je wilt. Het doel van je tocht bepaalt mede je naam, maar de basis is steeds hetzelfde. Met dit e-book krijg je informatie die nodig is om gezond en verantwoord op pad te gaan met je huishouding op je rug.

Over ons

Als je niet alleen wilt, kunt of durft lopen moet je bij ons zijn. Als je meer wilt bewegen, maar niet weet hoe, kunnen wij je verder helpen.
Als je meer uit wandelen wilt halen vindt je bij ons inspiratie.

Bij Wandelcentrum Drunense Duinen doen we er alles aan om mensen het plezier van wandelen te laten zien. een goede manier om dat te doen is laten zien hoeveel plezier wij er in hebben, laten zien wat je allemaal voor moois tegen kunt komen als je gaat wandelen.

Daarbij komt dat wandelen op velerlei manieren bij kan dragen aan je gezondheid, ook dat ervaren wij, ook dat willen we graag doorgeven.

Aanbevelingen

“Door mee te doen aan het samenstellen van de Omloop heb ik geleerd hoe een dag “buiten” er uit ziet en wat ik onderweg nodig heb. Ik kan nu beter voorbereid zelf op pad.”

“Dank zij het WandelFit programma heb ik dit jaar bij de Bloesemtocht een afstand van 15 kilometer gelopen.
Dat heb ik te danken aan de oefeningen en adviezen tijdens de trainingen.”

“Mijn COPD houdt me dikwijls aan de kant, maar dankzij de ervaring opgedaan in de Kuiergroep van het wandelcentrum weet ik beter wat ik kan en weet ik een wandeling op te bouwen.”

Wil je meedoen, maar heb je nog vragen? Stel ze gerust!