The Walking Companions

Wandelcentrum Drunense Duinen en Camino Comfort

Samenwerking

Vandaag maken we bekend dat Wandelcentrum Drunense Duinen gaat samenwerken met Camino Comfort om de community van The Walking Companions verder te ontwikkelen.

Pelgrimeren, hiken en zwerven is altijd mijn manier van wandelen geweest en ik ben daarom heel blij dat ik deze samenwerking kan aankondigen.
Joyce Saris en Luisa Carou Ferreiro runnen Camino Comfort, ze noemen hun bedrijf een servicepunt en webshop voor pelgrims en wandelaars.
Ik weet dat service en informatieverstrekking bij de dames heel goed is geregeld, daar kunnen we in de community veel plezier van hebben.

Als traktatie bij deze feestelijke gebeurtenis bieden we jou een gratis jaarabonnement aan. Met couponcode CC2020 kun je gratis meedoen en krijg je een jaar lang alle voordelen van The Walking Companions om aan me te doen.
Heel mooi zolang we nog rekening moeten houden met corona, nog mooier als we straks weer kunnen uitwaaieren in de natuur.

doen en blijven doen

Doen en Blijven Doen

Doen en Blijven Doen is een blog van Luisa Carou, een van de eigenaren van Camino Comfort.
Doen en Blijven Doen is de titel van een boekje uit haar opleiding tot fysiotherapeut dat het belang vertelde over blijven bewegen.

Lees verder »

Mood Swing

Moods swings van Frans Bergmans, oprichter van The Walking Companions beschrijft een proces van ontwikkeling van ideeën tijdens de lockdown begin 2020.

Lees verder »

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *