The Walking Companions

Wandelcentrum Drunense Duinen en Camino Comfort

Samenwerking

Vandaag maken we bekend dat Wandelcentrum Drunense Duinen gaat samenwerken met Camino Comfort om de community van The Walking Companions verder te ontwikkelen.

Pelgrimeren, hiken en zwerven is altijd mijn manier van wandelen geweest en ik ben daarom heel blij dat ik deze samenwerking kan aankondigen.
Joyce Saris en Luisa Carou Ferreiro runnen Camino Comfort, ze noemen hun bedrijf een servicepunt en webshop voor pelgrims en wandelaars.
Ik weet dat service en informatieverstrekking bij de dames heel goed is geregeld, daar kunnen we in de community veel plezier van hebben.

Als traktatie bij deze feestelijke gebeurtenis bieden we jou een gratis jaarabonnement aan. Met couponcode CC2020 kun je gratis meedoen en krijg je een jaar lang alle voordelen van The Walking Companions om aan me te doen.
Heel mooi zolang we nog rekening moeten houden met corona, nog mooier als we straks weer kunnen uitwaaieren in de natuur.

Camino Comfort Specials

Ik wil de Camino lopen, maar waar kan ik het beste beginnen? Er is geen ‘beste’ manier, maar bij Camino Comfort kan je terecht met al je vragen. We doen ons best!

Lees verder »
wandeling Kinderdijk

Wandeling Kinderdijk

Wandeling Kinderdijk Een mooie wandeling bij de polders en molens van Kinderdijk. Een filmpje van Gerda Voorhaar. https://youtu.be/k-3yVpdDgHQ Overzicht Een overzicht van video op onze

Lees verder »

Reacties