Opgeven Ice-gegevens

Als we er op uit trekken, hebben we steeds de “Wandelmobiel” bij ons. Dat is een mobiele telefoon die volledig is opgeladen en informatie bevat over onze deelnemers en enkele apps om te navigeren in onbekend terrein. Ook hebben we een opgeladen powerbank als ondersteuning bij ons.

In deze telefoon zitten de contactgegevens van alle wandelaars die bij ons wandelcentrum zijn ingeschreven of een strippenkaart of dagticket hebben gekocht.

In geval van calamiteit of als er spoedeisende hulp noodzakelijk is kunnen we dan op deze gegevens terugvallen.

ICE-gegevens

ICE is een internationaal gebezigde afkorting voor “In Case of Emergency”.
Dat betekent “In het geval van spoedeisende hulp”.
Iedereen wordt aangeraden die nummers in zijn telefoon te zetten.
Politie of ambulancepersoneel kan dan in het geval van een ongeval of ander incident de adressen bereiken van jouw thuisfront of van mensen die je kunnen helpen.

Binnen ons wandelcentrum willen wij die adressen centraal bewaren, zodat we ook aan privacy-regels kunnen voldoen.  Ze worden opgeslagen in de wandelmobiel.

Waarom alle gegevens invullen?

Eerlijk is eerlijk, we zijn allemaal mensen met onze sterke punten en onze zwakheden.
Ook als jij een uitstekende gezondheid hebt, wat voor ons niet noodzakelijk is, kun je een ongelukje krijgen en hulp nodig hebben.

Wij helpen je zo goed als mogelijk is, maar hulp van het thuisfront kan nodig zijn. Deze gegevens worden opgeslagen in onze wandelmobiel.

Veiligheid maken we samen in ons calamiteitenplan. De gegevens in onze wandelmobiel, die steeds met een groep meegaat, hebben we daarvoor nodig.

Eigen gegevens

In geval van een calamiteit willen we graag over jouw actuele gegevens beschikken en over de gegevens van de personen die we kunnen inlichten.
Veiligheid maken we samen, dus vul hieronder alle gegevens correct in.


Wie kunnen we bellen bij een calamiteit?

Geef hier op wie we kunnen bellen in het geval van een calamiteit.
Denk daarbij als eerste aan uw partner of huisgenoot en in de tweede plaats aan een van de kinderen of een andere contactpersoon.


Eventuele opmerkingen

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je die in het vak hieronder opschrijven


Chat openen
Wandelcentrum Drunense Duinen
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?
Stuur me een bericht met je naam
en je krijgt altijd antwoord.
Groet, Frans Bergmans