Anderhalve meter bij Wandelcentrum Drunense Duinen

Wandelen, nieuw en anders

Wandelen op anderhalve meter en andere beperkingen

We zijn al zo aan corona gewend dat een aantal dingen zijn ingesleten, althans, dat zou zo moeten zijn.

Natuurlijk zijn er de persoonlijke richtlijnen en verplichtingen over hygiëne en gedrag, maar belangrijk is ook het gedrag tijdens onze wandelingen. Iedereen probeert afstand te houden, dat lukt meestal, maar oude gewoonten afleren is moeilijk.

Ook organisatorisch is er veel veranderd, een aantal wandelwerkzaamheden zijn afgevallen of kunnen nog niet.
Groepswandelingen voor bedrijven zijn voorlopig vervallen en activiteiten als een wandelweekend voor rugzakwandelaars en wandelingen op mooie locaties verder weg gaan nog niet door. De onzekerheid over de omstandigheden die je dan kunt aantreffen houden mij hierbij tegen. Ik wil drukte nog risico opzoeken en heb een aantal dingen bedacht en uitgevoerd waarbij ik me , en hopelijk jullie straks ook, prima mee kan vermaken.

Kroonjaren

Jubilea en persoonlijke hoogtepunten vieren moet in deze tijd anders. Daar heb ik niet zo’n moeite mee, ik was toch al niet zo’n feestganger.

Maar sommige dingen kunnen niet zonder aandacht passeren, daar moet aandacht aan besteed worden.

Het eerste jubileum waar ik aandacht aan ga besteden is het vijftienjarig bestaan van Wandelcentrum Drunense Duinen. Daar horen jullie zeker meer over.

Op 6 oktober wordt de jubileumviering gelanceerd.
Zet die datum maar zo vast in je agenda.

Een half jaar lang, van 1 september tot 1 maart, deel ik hier een aantal gedenkwaardige gebeurtenissen.
Jubilea van Corry en mij persoonlijk, maar ook herinneringen aan mooie evenementen samen met onze wandelaars.

Covid 19

Reacties